Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wołowiny po burgundzku. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 78 g tłuszczu, oraz w sumie 1088 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $4.81 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać pancetta, pasternak, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Wołowina po burgundzku (bœuf bourguignon / Bœuf à la bourguignonne / beef Burgundy), Wołowina Po Burgundzku, oraz Wołowina Po Burgundzku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 475 stopni. Łyżka dusić w indywidualnych żaroodpornych ramekins około 5 cali szerokości i 3 cali wysokości. Wierzch każdy z dużą łyżką (około 1 szklanka) zarezerwowane puree ziemniaczane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Udekoruj każdą gałązką oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3
Umieść ramekins na blasze do pieczenia; piec, aż skorupa będzie złoty, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki