Wołowina karmiona trawą z ziołami
Wołowina karmiona trawą z ziołami jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 411 kalorii, 21g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, filet mignon, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Wołowina karmiona trawą z ziołami, Cebula duszony mostek wołowy karmiony trawą, oraz Smażona na trawie wołowina i brokuły.
Instrukcje
Zmiksuj wszystkie składniki z wyjątkiem wołowiny i grubej soli w robocie kuchennym. Pocierać mięso; marynować 2 godziny w temperaturze pokojowej lub przez noc w lodówce, obracając mięso raz lub dwa razy.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Podgrzej średni żeliwną patelnię na średnim ogniu. Przesmaż mięso ze wszystkich stron, aż będzie miało brązową skórkę.
Przenieś patelnię do piekarnika; pieczone mięso do temperatury wewnętrznej 120 ° F, 15 do 25 minut.
Wyjąć; pozostawić mięso na 20 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do 130 ° F). Pokroić w plasterki, posypać grubą solą i podawać z sałatką z żółtej i zielonej fasoli.