Wołowina i papryka z herbatnikami serowymi

Wołowina i papryka z herbatnikami serowymi
Wołowina i papryka z herbatnikami serowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 221 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser provolone, papryka, wymieszać, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki, Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem, oraz Papryka nadziewana jęczmieniem z mieloną wołowiną i kozim serem.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 232°. W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i ser z widelcem do miękkich form ciasta; pokonać 20 uderzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
SerSer
CiastoCiasto
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; delikatnie zwijać w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
CiastoCiasto
RolkaRolka
3
Rolka 1/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
4
Pokroić na 6 herbatników 3-calową okrągłą foremką do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
5
Umieścić herbatniki na nieprzetworzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 6 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj zupę, wołowinę, paprykę, mieszankę czosnkowo-pieprzową i 1 szklankę wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
WołowinaWołowina
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. W małej misce, wymieszać pozostałe 1/3 szklanki wody i mąki do wymieszania; mieszać do mieszaniny wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)Pokrojony W Kostkę Ser Provolone (1/2 Cala)
9
Podgrzać do wrzenia, często mieszając, aż zgęstnieje.
10
Podzielone herbatniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
11
Podawać mieszankę wołową na herbatnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
WołowinaWołowina
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn