Wołowina i papryka z herbatnikami serowymi
Wołowina i papryka z herbatnikami serowymi może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 221 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz ser provolone, papryka, wymieszać, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Slow-Cooker BBQ Wołowina z kremowym Slaw na serowo-czosnkowe herbatniki, Faszerowana papryka z wołowiną, ryżem, szpinakiem i serem, oraz Papryka nadziewana jęczmieniem z mieloną wołowiną i kozim serem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 232°. W średniej misce, mieszać Bisquick mix, mleko i ser z widelcem do miękkich form ciasta; pokonać 20 uderzeń.
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick mix; delikatnie zwijać w Bisquick mix do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Pokroić na 6 herbatników 3-calową okrągłą foremką do ciastek.
Umieścić herbatniki na nieprzetworzonej blasze.
Piec 6 do 8 minut lub aż złoty kolor.
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj zupę, wołowinę, paprykę, mieszankę czosnkowo-pieprzową i 1 szklankę wody.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. W małej misce, wymieszać pozostałe 1/3 szklanki wody i mąki do wymieszania; mieszać do mieszaniny wołowiny.
Podgrzać do wrzenia, często mieszając, aż zgęstnieje.
Podawać mieszankę wołową na herbatnikach.