Wołowina i papryka
Beef and Peppers to przepis bezglutenowy i bezmleczny z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 602 kalorie , 40 g białka i 13 g tłuszczu . Za 2,83 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką cebulę, paprykę, ryż i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 70% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczone oliwki i papryka , Sałatka z buraków z papryką i sałatą i Papryka faszerowana czarną fasolą i serem .
Instrukcje
Rozgrzej olej na patelni i zrumień wołowinę ze wszystkich stron.
Dodaj czosnek i smaż przez kolejne 2 minuty.
Dodaj cebulę, paprykę i bulion; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut.
Wymieszaj wodę i mąkę kukurydzianą; wmieszaj do bulionu. Gotuj i mieszaj, aż sos będzie gęsty i błyszczący.
Podawać z gorącym, ugotowanym ryżem.