Wołowina i Bok Choy Hot Pot

Wołowina i Bok Choy Hot Pot
Wołowina i Bok Choy Hot Pot może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 728 kalorii, 38g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz imbir, ocet ryżowy, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Garnek Wołowy Enchilada Zapiekanka.

Instrukcje

1
Połączyć 6 pierwszych składników, mieszając trzepaczką; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Rozgrzać olej roślinny w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu; dodać wołowinę, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj mieszankę bulionu, zieloną cebulę, czosnek i imbir; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
BulionBulion
4
Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 30 minut lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać w bok choy i marchew, i gotować 5 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
MarchewMarchew
WołowinaWołowina
5
Podawać mieszaninę wołowiny na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WołowinaWołowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn