Wołowina Hawajska Teriyaki

Wołowina Hawajska Teriyaki
Hawajska wołowina Teriyaki jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 377 kalorii, 43g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, imbir, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać ananasa, możesz podążać za tym daniem głównym z Babeczki Ananasowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Marynata Hawajska Teriyaki, Hawajski grill: Teriyaki ciecierzyca, oraz Hawajski Stek Teriyaki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, imbir, czosnek, cukier i wodę. Marynować mięso w mieszaninie w plastikowej torbie na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury. Mięso szaszłyków na szaszłykach. Gotuj na gorących węglach, aż do zrobienia według własnych upodobań, o 4 do 5 minut dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Ułóż plastry ananasa na grillu. Gotować po obu stronach, aż nie są znaki grill i naturalne cukry pomogły mu brązowy, o 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Na grillowanych plastrach ananasa ułożyć szaszłyki wołowe i udekorować miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierścienie AnanasowePierścienie Ananasowe
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn