Wołowina duszona w piecu z sosem pomidorowym i czosnkiem
Wołowina duszona w piecu z sosem pomidorowym i czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 53g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 665 kalorii. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz akompaniament: orzo, chuck pieczeń, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszona wołowina z białą fasolą pomidorowo-czosnkową, Pieczeń Wołowa Duszona W Piecu, oraz Piec Duszony Mostek Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300°.
Grubo posiekać pomidory z sokiem w robocie kuchennym. Włożyć pieczeń do żaroodpornego 4 - do 5-kwartowego ciężkiego garnka lub naczynia żaroodpornego z pokrywką.
Pomidory polać pieczeni i rozsypać czosnek wokół niego. Doprawić solą i pieprzem. Dusić w środku piekarnika, pod przykryciem, do bardzo miękkiego, 3 do 4 godzin.
Pieczeń pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i podawać z sosem i czosnkiem.