Wołowina, czarna fasola i Squash Chili

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Wołowina, czarna fasola i Squash Chili może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, fasoli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć olej do gotowania można śledzić to danie główne z Surowy sernik jagodowy z polewą okruchową jako deser. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Squash - Black Bean Chili, Black Bean and Butternut Squash Chili, oraz Indyk, Squash i Black Bean Chili.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać 1 łyżkę oleju na średnim ogniu. Gotować wołowinę w oleju 5 do 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Wyjąć z rondla; odstawić.
Odcedzić tłuszcz z rondla.
W tym samym rondlu i jeszcze na średnim ogniu dodać 1 łyżkę oleju, dynię, cebulę i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 3 do 4 minut lub aż squash zacznie brązowieć.
Dodaj gotowaną wołowinę do rondla, a następnie dodaj pomidory, czarną fasolę, dynię, kminek, czerwoną paprykę i chili w proszku. Gotować 12 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aż squash będzie miękki. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać z zieloną cebulką posypaną na wierzchu.