Wołowina Chuck Eye pieczona z papryką - Herb Rub
Wołowina Chuck Eye pieczona z papryką-Herb Rub jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.43 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka soli, mielonego kminku, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ziołowa Pieczeń Chuck, Wołowina Chuck pieczona z sosem, oraz Pieczony kurczak z hiszpańskim Paprikanem i ziemniakami prażonymi w ziołach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszaj liście laurowe, pieprz, tymianek, paprykę i kminek.
Pieczeń obficie skropić oliwą z oliwek i doprawić solą. Pocierać mieszankę czosnku i przypraw na pieczeń i odstawić na 10 protokół.
Używając Sznurka rzeźniczego, związać pieczeń, aby nadać jej jednolity kształt. Na patelni żaroodpornej podgrzej olej roślinny.
Dodaj pieczeń i gotować na umiarkowanym ogniu, aż lekko rumiane na całym, 12 protokół.
Przenieś patelnię do górnej trzeciej części piekarnika i piecz mięso przez 1 godzinę, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka rejestruje 13
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 10 minut. Wyrzucić sznurek. Używając cienkiego, ostrego noża, cienko pokroić wołowinę w poprzek ziarna i podawać.