Worth County Deer Jerky
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać warto County Deer Jerky spróbować. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 14g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, płynnego dymu, keczupu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 godzin i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Beef Jerky, Wołowina W Stylu Kowbojskim, Warto Lasagne, oraz Warte Każdego Penne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem sos Worcestershire, sos sojowy, płynny dym, sok z cytryny, sos teriyaki, ketchup, i ostry sos pieprzowy w misce. Doprawić czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i pieprzem.
Wymieszać w plasterkach dziczyzny aż do całkowitego pokrycia. Przykryć szczelnie i marynować co najmniej 8 godzin w lodówce.
Przygotować suszone w odwadniaczu żywności zgodnie ze wskazówkami producenta lub suszyć na stojakach w piekarniku w temperaturze 150 stopni F (65 stopni C), aż suszone wyschnie i pęknie po wygięciu, 10 do 12 godzin.