Wormy Apple Bars

Wormy Apple Bars
Robaczywe batony jabłkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z szarlotki, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Wormy Apple Bars, Wormy Popcorn Balls, oraz Wormy Weenie Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218° (400°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, ubić mąkę, brązowy cukier i masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wciśnij mieszankę na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Łyżką i rozprowadzić nadzienie na skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać cukier granulowany i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
CynamonCynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Wytnij 1 skórkę walcowaną na zimno wzdłuż na pół (utrzymuj pozostałą skórkę w lodówce).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Pokroić w plastry 1/4 cala. Powtórz z pozostałą skórką. Oddzielne kawałki i wymieszać z mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
7
Posypać pociętą mieszaninę skorupy równomiernie nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Piec 18 do 22 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy. Przykryć i schłodzić wszystkie pozostałe bary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn