Wormy Apple Bars
Robaczywe batony jabłkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 1G białka, oraz 8G tłuszczu. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz nadzienie z szarlotki, cukier granulowany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 12%. Spróbuj Wormy Apple Bars, Wormy Popcorn Balls, oraz Wormy Weenie Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° (400°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). W dużej misce, ubić mąkę, brązowy cukier i masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Wciśnij mieszankę na dnie nieoczyszczonej patelni 13x9 cali.
Łyżką i rozprowadzić nadzienie na skorupie.
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać cukier granulowany i cynamon.
Wytnij 1 skórkę walcowaną na zimno wzdłuż na pół (utrzymuj pozostałą skórkę w lodówce).
Pokroić w plastry 1/4 cala. Powtórz z pozostałą skórką. Oddzielne kawałki i wymieszać z mieszaniną cukru.
Posypać pociętą mieszaninę skorupy równomiernie nad nadzieniem.
Piec 18 do 22 minut lub aż skorupa jest złoty kolor. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy po 3 rzędy. Przykryć i schłodzić wszystkie pozostałe bary.