Wonton pierogi lub zupa
Wonton pierogi lub zupa może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 18 i kosztuje 52 grosze za porcję. Ta zupa ma 157 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, szalotki, spakuj opakowania wonton i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zupa Wonton, Zupa Wonton, oraz Zupa Wonton dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać wieprzowinę / indyka, kasztany wodne, szalotki, czosnek, imbir, olej sezamowy, jajko i sos ostrygowy. Wypełnij środek każdego opakowania wonton 1 łyżeczką nadzienia mięsnego. Zbierz owijkę i przekręć, aby zabezpieczyć boki.
Umyj krawędzie wontonów wodą, aby ułatwić uszczelnienie. Ułóż liście kapusty na dnie bambusowego parowca.
Umieścić pierogi około 1 cala od siebie i pary, aż nadzienie jest gotowane przez, około 20 minut.Napełnij garnek 1 kwartą bulionu z kurczaka i dodatkową filiżanką wody.
Dodać wontony i gotować, aż Skórki wonton będą miękkie (jak makaron). W razie potrzeby dodaj inne przyprawy, warzywa (że kapusta pokrojona działa dobrze) itp. Lubimy proste.