Wolnowarowa Pierś Z Indyka Z Dressingiem

Wolnowarowa Pierś Z Indyka Z Dressingiem
Wolnowarowa pierś z indyka z dressingiem może być tylko bezglutenowe przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 39g białka, oraz 9g tłuszczu. Za 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Mieszanka masła, mieszanki farszu chlebowego, bulionu z kurczaka i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako raczej niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest dobry. Wolnowarowa Pierś Z Indyka, Wolnowar Pierś Z Indyka, oraz Wolnowarowa Pierś Z Indyka są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozpuść 2 łyżki masła na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj cebulę i seler na gorącym maśle, aż cebula będzie przezroczysta, około 8 minut; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść plastikową wkładkę wolnowaru w 6-litrowej powolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
3
Umieść suchy farsz chlebowy w woreczku liniowym i posyp chleb zawartością opakowania przyprawowego. Do dressingu wymieszaj ugotowaną cebulę i seler, sos żurawinowy, 1/2 szklanki roztopionego masła, bulion z kurczaka i 1/2 łyżeczki soli, uważając, aby nie przekłuć torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Mix Sosów SałatkowychMix Sosów Sałatkowych
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
FarszFarsz
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
ChlebChleb
SólSól
4
Opłucz pierś z indyka i osusz ręcznikami papierowymi; dopraw pierś z indyka 1/2 łyżeczki soli. Wciśnij dressing do krawędzi kuchenki i włóż pierś z indyka do wolnowaru z wyskakującym zegarem skierowanym do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
WolnowarWolnowar
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
5
Gotuj na wysokim poziomie, aż wyskakujący zegar w piersi z indyka wyskoczy, 4 do 4 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
6
Przełóż pierś z indyka na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Przełóż dressing do miski i podawaj z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso Szampan Różowy Moscato
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia31
Magazyn