Wolnowar wieprzowina i jabłko Curry

Wolnowar wieprzowina i jabłko Curry
Przepis wolno gotująca wieprzowina i jabłkowe Curry jest gotowy w około 5 godzin i 45 minut i jest zdecydowanie super bez glutenu i bez nabiału opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,6 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 28g białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób lubi to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, wodę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć rodzynki można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Wolnowar Coconut & Green Curry Wieprzowina, Slow-Cooker Red Curry Pulled-Kanapki Wieprzowe, oraz Slow Cooker BBQ Jabłko ciągnięte kanapki wieprzowe z marchewką Jabłko Slaw.

Instrukcje

1
W 3-qt. powolna kuchenka, połączyć pierwsze 10 składników. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Zwiększyć ciepło do wysokiej. W małej misce połączyć skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wymieszać w wolnej kuchence. Przykryć i gotować przez 30 minut lub do zgęstnienia, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W razie potrzeby podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
4
Posypać rodzynkami i kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze typy dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i dania-oczywiście-ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Raats Original Chenin Blanc z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Oryginalny Chenin jest wytwarzany bez użycia dębu,aby zachować "oryginalny", żywy charakter owoców fesh. Jest pełen soczystych smaków ananasa, golden delicious apple i cytrusów, z nutami imbiru, wiciokrzewu i kwiatu pomarańczy oraz cudowną mineralnością. Ta jasna, smaczna oferta od mistrza Chenin Bruwer Raats rywalizuje z najlepszą Doliną Loary Chenin."Naprawdę czysty krój, z białą brzoskwinią, wiciokrzewem i nutami mineralnymi, które przechodzą przez długie, dobrze zdefiniowane wykończenie. Jest tu też wielka chrupiąca kwasowość."Wine Spectator89 punktów
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn