Wolnoopalaczowy Mostek Do Grilla

Wolno-Cooker Barbecue Brisket jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 107g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $6.89 za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka mielonego kminku, czosnku, soli selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Slow Cooker Barbecue Mostek Wołowy, Slow Cooker Barbecue Brisket Sliders, oraz Slow Cooker Honey Barbecue Brisket.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, chile proszek, kminek, sól selera, czosnek i sól i pieprz do smaku w małej misce. Przetrzyj cały mostek, a następnie przenieś do powolnej kuchenki o pojemności 5 do 6 litrów.
Połączyć 3/4 Puchar ketchup, ocet i sos Worcestershire w innej małej misce.
Wlać mostek wraz z 3/4 szklanki wody. Przykryć i gotować na niskim poziomie, 8 godzin.
Wyjmij mostek na deskę do krojenia i pozostaw 10 minut. W międzyczasie, odtłuścić nadmiar tłuszczu z sosu; mieszać w pozostałej 1/2 Puchar ketchup. Rezerwa jedna trzecia mostek (około 12 uncji) i 1 szklanka sosu mostek na Southwestern mostek Hash. Pokrój pozostały mostek i podziel między talerze. Na wierzch polać sosem i podawać z sałatką ziemniaczaną i chlebem kukurydzianym.
W porcji: kalorie 453; tłuszcz 12 G (nasycony 5 g); Cholesterol 115 mg; Sód 676 mg; węglowodany 16 g; błonnik 0 g; białko 67 g