Wolnoopalacz Grillowany Szarpany-Fajitas Wieprzowe
Przepis Slow-Cooker grillowane Pulled-Fajitas wieprzowe może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 godzin i 45 minut. Na 1,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 364 kalorie, 21g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 194 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka sosu barbecue, mielony kminek, schab pieczony i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Fajitas Wieprzowe Wolnoopalaczowe, Grillowana Wieprzowina W Powolnej Kuchence, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w powolnej kuchence 3-do 4-quart.
Na wierzch ułożyć cebulę.
Wymieszać sos barbecue, salsę, chili w proszku i kminek w małej misce; wlać wieprzowinę i cebulę.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Wieprzowinę rozdrobnić, używając 2 widelców. Powrót wieprzowinę do kuchenki i dobrze wymieszać. Wymieszać z warzywami i solą. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować 30 minut lub aż mieszanina jest gorąca i warzywa są miękkie.
Używając szczelinowej łyżki, aby usunąć mieszaninę wieprzową z kuchenki, wypełnij każdą tortillę 1/2 szklanki mieszanki wieprzowej. Fold jeden koniec tortilla się o 1 cal nad nadzieniem; fold prawej i lewej stronie na złożony koniec, nakładające się. Złóż pozostały koniec w dół.
Podawać z serem, guacamole i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.