Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi
Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na 7,38 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 633 kalorie, 60g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, pełne wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi, Rukola nadziewana jagnięciną z prażonymi warzywami wiosennymi, oraz Kotlety Jagnięce Z Pieczonymi Warzywami I Wiosennym Risotto Z Groszkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 25
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić jagnięcinę w dużym (12-na 16-w.) patelnia ze składanymi uchwytami (pionowe uchwyty utrudnią szczelne uszczelnienie folią). Zrób kilka płytkich cięć na całym mięsie. Umieść anchois, Oliwki, 1 1/2 łyżki. kapary i 1 łyżka. oregano w robocie kuchennym z 1/3 szklanki oleju i wirować do pasty. Pasta na jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Ciasto Kukurydziane
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Wlać wino do patelni i szczelnie przykryć folią do uszczelnienia. Pieczenie jagnięciny 4 godz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W międzyczasie przyciąć karczochy: oderwać ponad połowę liści (aż do żółtej warstwy), następnie odciąć zielone końcówki pozostałych liści i oderwać włóknistą powierzchnię z łodyg. Szalotki obrać i rozdzielić na płaty. Szoruj marchewki i przycinaj łodygi do 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina Wieprzowa
5
Przenieść około 1/2 szklanki soków z jagnięciny do innej patelni, za pomocą baster bulb. Podziel karczochy, szalotki i około połowy gałązek tymianku między patelniami, układając w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Baster
6
Dodaj 1/2 szklanki wody do garnka warzyw, doprawić solą i pieprzem, i szczelnie zamknąć obie Patelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Pieczemy warzywa i jagnięcinę 1 godzinę; następnie dodajemy marchewkę do patelni i szczelnie zamykamy. Pieczeń, aż warzywa i jagnięcina są przetargu widłowego i jagnięcina jest odciąganie od Kości, 1 1/2 do 2 1/2 godziny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Groch łuskany, Opcjonalnie
8
Wyjmij obie patelnie z piekarnika i zwiększ temperaturę do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieść soki z jagnięciny i warzyw do miski, za pomocą baster żarówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Baster
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Mżawka patelnie z jagnięciny i warzyw z pozostałych 1/3 szklanki oleju i pieczone, odkryte, aż chrupiące i rumiane, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groch łuskany, Opcjonalnie
Cienki-
11
Pozostałe kapary i oregano wymieszać z warzywami, dzieląc je na Patelnie i posypać pozostałym tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
12
Niech mięso odpocznie 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
13
Łyżka tłuszczu off soki, następnie czyste soki w blenderze z 4 szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Wlać sos do dużej patelni i gotować do głębokiego brązu, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Wlać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
16
Ustaw patelnię z jagnięciną i warzywami na stole, z dodatkowymi warzywami i sosem na boku. Mięso pokroić w poprzek ziarna lub zdjąć widelcem do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Groch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
* Jeśli jest zapakowany w sól, moczyć w wodzie 10 do 15 minut, a następnie odcedzić.