Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią

Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią
Wolno prażona fasolka szparagowa z szałwią to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 247 kalorii, 10g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liście tymianku, ząbki czosnku, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Wolno pieczona fasolka szparagowa z szałwią, Wolno pieczony gulasz z jagnięciny tureckiej z zieloną fasolką, oraz Fasolka szparagowa z szałwią i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Połącz pierwsze 8składników w dużej misce i doprawić przyprawą. Wrzucić równomiernie włączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Przekładki na dużą blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Pieczona fasola, mieszając co 10 minut, aż zwiędnie, skurczy się i rumiany atedges, o 1 godzinę. (Może być konieczne, aby mieszać częściej pod koniec nawet browning.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia75
Magazyn