Wolno gotujący sos Marinara z dipem z serem Mozzarella
Wolno gotujący sos Marinara z dipem z serem Mozzarella jest Wegetariańskie SOS. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać chleb chleb, liście bazylii, masywny sos marinara, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip, Sos Marinara Slow Cooker, oraz Sos Marinara Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 1 1/2-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Wlać sos marinara do kuchenki.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 2 godzin lub aż gorące.
Wymieszać z serem i bazylią. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie około 30 minut dłużej lub aż ser dopiero zaczyna się topić.
Podawać z plastrami bagietki. Dip może być utrzymywany w cieple na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszać.