Wolno gotujące Tacos z kurczakiem i fasolą
Slow-Cooker Chicken and Bean Tacos może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz udka z kurczaka, mielony kminek, muszle taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Slow Cooker Chicken Black Bean Tacos Skinnytaste, Slow Cooker Chicken Tacos, oraz Taco Z Kurczakiem Wolno Gotującym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić kurczaka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence.
Posypać mieszanką przypraw taco; top z chiles.
Wymieszać sos pomidorowy, kminek i nasiona kolendry w średniej misce; wlać kurczaka. Wierzch z fasolą.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 8 godzin lub aż sok z kurczaka nie jest już różowy, gdy centra najgrubsze kawałki są cięte i kurczak jest delikatny.
Wyjąć kurczaka z kuchenki; umieścić na desce do krojenia. Fasola zacieru w kuchence. Kurczaka rozdrobnić 2 widelcami; powrócić do kuchenki i dobrze wymieszać.
Podawać mieszankę kurczaka z muszlami taco, serem, sałatą, kwaśną śmietaną i salsą. Mieszanka z kurczaka utrzyma się na małym ogniu do 3 godzin.