Wolno gotujące Jabłko chrupiące z ciepłym sosem waniliowym
Slow-Cooker Apple Crisp z ciepłym sosem waniliowym może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zmieloną gałkę muszkatołową, mąkę, gingersnaps i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń jabłkowo-chlebowy z ciepłym sosem maślanym, Slow-Cooker Apple Crisp, oraz Slow Cooker Apple Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć cukier, mąkę i cynamon w dużej misce.
Dodać jabłka; lekko wymieszać.
Umieścić w wolnej kuchence spryskane sprayem do gotowania.
Wymieszać okruchy gingersnap, owies, orzechy i masło do wymieszania; posypać mieszaniną jabłek. Pokrywa z pokrywką. Gotować na niskim 3 do 5 godzin (lub na wysokim 2 do 2-1/2 godzin).
Wymieszać budyń, gałkę muszkatołową i mleko ubić w misce z trzepaczką 2 min. Mikrofalówka na wysokości 2 min., mieszając po każdej minucie. Łyżka na poszczególnych porcjach deseru.