Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać wolno-Cooker Bean and Barley Soup spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko liści szpinaku, pieprz, liść laurowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 55 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Slow Cooker Bean Barley Soup, Slow Cooker gulasz z fasoli i jęczmienia, oraz Slow Cooker zupa wołowo-jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: powolna kuchenka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Włożyć 6 szklanek wody, fasolę, jęczmień, czosnek, marchew, seler, cebulę, liść laurowy, 11/2 łyżki soli, mieszankę ziół, trochę pieprzu i borowików (jeśli używasz) do powolnej kuchenki. Wyciśnij pomidory przez ręce nad garnkiem, aby je rozbić, i dodaj z sokami. Przykryć i gotować na wysokiej, aż fasola są dość miękkie i zupa jest gęsta, o 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Słonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)