Wolno Gotowany Stek Pieprzowy
Wolno gotowany stek pieprzowy zajmuje około 6 godzin i 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 353 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis serwuje 6 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką mielony imbir, sos sojowy, okrągły stek wołowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Wolno Gotowany Stek Pieprzowy, Wolno Gotowany Okrągły Stek, oraz Wolno Gotowany Szwajcarski Stek.
Instrukcje
Pokrój wołowinę na 3 cale. x 1-w. paski. Na dużej patelni brązowa wołowina w oleju.
Przenieś do 3-qt. powolna kuchenka.
Połącz cebulę, sos sojowy, czosnek, cukier, sól, imbir i pieprz; polać wołowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Dodaj pomidory i zieloną paprykę; gotuj na małym ogniu 1 godzinę dłużej lub do miękkości warzyw.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; stopniowo mieszaj do wolnowaru. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 20-30 minut, aż zgęstnieje.
Podawać z makaronem lub ryżem.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon to świetny wybór na stek. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir]()
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Ten bogaty Pinot Noir otwiera się aromatami czerwonych owoców akcentowanymi porzeczkami i skórką pomarańczową. Smaki malin i wiśni sięgają aż po podniebienie i są uzupełnione nutami gorzkiej czekolady i jeżyny. Prezentując jasną kwasowość i średnią wagę, wykończenie jest długie i długotrwałe.