Wolno gotowany południowoafrykański Kurczak z grilla

Wolno gotowany południowoafrykański Kurczak z grilla
Przepis wolno gotowany południowoafrykański kurczak BBQ jest gotowy w około 8 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. To danie główne ma 282 kalorie, 20g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru sos barbecue, rosół z kurczaka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Południowoafrykański Kurczak Pomarańczowy, Sambal Południowoafrykański, oraz Budyń Południowoafrykański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kurczaka w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wszystkie pozostałe składniki połączyć z wyjątkiem ryżu; polać kurczakiem. Pokrywa z pokrywką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Gotować na niskim 8 godzin (lub na wysokim 5 godzin).
4
Podawać na ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Możesz spróbować Fairview Pinotage. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 11 dolarów za butelkę.
Fairview Pinotage
Fairview Pinotage
Kolor: wibrujący fioletowy czerwony.Aromat: pikantne ciemne smaki owocowe.Podniebienie: ponure i pikantne, z dojrzałymi taninami i bogatymi owocami.Cellaring: wino będzie nadal się poprawiać w ciągu najbliższych kilku lat.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia8
Magazyn