Wolno Gotowany Mostek Wołowy

Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Wolno gotowany mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 333 kalorie, 37g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ząbki czosnku, sos chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany, Delikatny Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Grillowany Mostek Wołowy podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cebulę w 5-qt. Wolnowar. Mostek natrzeć pieprzem, ułożyć na cebulę. Top z grzybami. W małej misce połączyć bulion, sos chili, brązowy cukier i czosnek; zalać mostkiem. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wyjąć mostek i ogrzać. W małej misce połączyć mąkę i wodę, aż będzie gładka; wymieszać do gotowania soków. Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia. Plaster mostka; podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. NV The Big Kahuna Shiraz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
NV The Big Kahuna Shiraz
NV The Big Kahuna Shiraz
Czarna porzeczka i jeżyna, zaokrąglone wino z pieprznym wykończeniem
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn