Wolno Gotowany Mostek Wołowy
Wolno gotowany mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 333 kalorie, 37g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,42 USD za porcję. Jest idealny do Chanuka. Udaj się do sklepu i odbierz cebulę, ząbki czosnku, sos chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wolno Gotowany Mostek Wołowy, Wolno Gotowany, Delikatny Mostek Wołowy, oraz Wolno Gotowany Grillowany Mostek Wołowy podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cebulę w 5-qt. Wolnowar. Mostek natrzeć pieprzem, ułożyć na cebulę. Top z grzybami. W małej misce połączyć bulion, sos chili, brązowy cukier i czosnek; zalać mostkiem. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć mostek i ogrzać. W małej misce połączyć mąkę i wodę, aż będzie gładka; wymieszać do gotowania soków. Przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 30 minut lub do zgęstnienia. Plaster mostka; podawać z sosem.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Shiraz, Tempranillo i Zinfandel to świetny wybór na mostek wołowy. Wszystkie te czerwone wina poradzą sobie z mięsistym, dymnym smakiem mostka. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. NV The Big Kahuna Shiraz z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
![NV The Big Kahuna Shiraz]()
NV The Big Kahuna Shiraz
Czarna porzeczka i jeżyna, zaokrąglone wino z pieprznym wykończeniem