Wolno Gotowane Ragù

Wolno Gotowane Ragù
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wolno gotowanego Ragu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.58 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 16G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz rosół z kurczaka, kiełbasa z indyka, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wolno Gotowana Wołowina Ragu, Wolno Gotowany Sos Ragu Wołowego, oraz Wolno gotowana wołowina i wino Ragu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce pancetta w dużej patelni na średnim ogniu; gotować 4 minut lub aż zacznie brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj polędwicę; gotować 3 protokół lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
3
Umieść mieszaninę polędwicy w 6-litrowej kuchence elektrycznej. Powrót patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
PatelniaPatelnia
4
Dodaj mieloną wieprzowinę i kiełbasę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
KiełbasaKiełbasa
5
Dodać mieszankę wieprzową do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
6
Powrót patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać olej; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
8
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
9
Dodaj pastę pomidorową i czosnek; gotuj 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CzosnekCzosnek
10
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub do wina głównie odparowuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Dodać bulion, pomidory, 3/4 łyżeczki soli, pieprz i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Ostrożnie wlać mieszaninę zapasów do powolnej kuchenki; przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6 godzin. Odrzuć liść laurowy. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
PomidorPomidor
PieprzPieprz
StadoStado
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn