Wolno Gotowana Wieprzowina Verde

Wolno Gotowana Wieprzowina Verde
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wolno gotowanej wieprzowiny Verde. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,06 USD za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 332 kalorie, 26g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Mieszanka skrobi kukurydzianej, pieczeń z barków wieprzowych, ryżu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz śledzić to danie główne z Czekoladowy Pudding Ze Skrobią Kukurydzianą jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest wybitny. Spróbuj Kurczak Salsa Verde z praktycznego Paleo, Trzydniowa, dwukrotnie gotowana pieczeń wieprzowa ze smażonym ziołem Salsa Verde, oraz Chrupiąca Wieprzowina Carnitas (Meksykańska Wolno Gotowana Wieprzowina) podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść marchew w 5-qt. Wolnowar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Pieczeń pokroić na pół; wstawić do wolnowaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Dodaj fasolę, SOS enchilada i kolendrę. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 4-1 / 2 do 5 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS EnchiladaSOS Enchilada
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Pieczeń wyjąć na półmisek; ogrzać.
5
Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków.
6
Przenieść płyn do gotowania, marchew i fasolę do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
7
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka. Stopniowo mieszać na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Podawać z mięsem i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia47
Magazyn