Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina

Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Wolno gotowana szarpana wieprzowina może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 8G tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ocet jabłkowy, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet jabłkowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Octem jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, oraz Crispy Pork Carnitas (Meksykańska Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina).

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, 1 łyżkę pieprzu, sól, chili w proszku i cayenne. Natrzyj pieczeń; przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść pieczeń w 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Połącz ocet, bulion, sos barbecue, sos Worcestershire, płynny dym, w razie potrzeby i pozostały pieprz; polać pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Wyjmij mięso z powolnej kuchenki; lekko ostudzić. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn