Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina

Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Wolno gotowana szarpana wieprzowina może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 8G tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ocet jabłkowy, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet jabłkowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Octem jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, oraz Crispy Pork Carnitas (Meksykańska Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina).

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, 1 łyżkę pieprzu, sól, chili w proszku i cayenne. Natrzyj pieczeń; przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
RamięRamię
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść pieczeń w 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Połącz ocet, bulion, sos barbecue, sos Worcestershire, płynny dym, w razie potrzeby i pozostały pieprz; polać pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjmij mięso z powolnej kuchenki; lekko ostudzić. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn