Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Wolno gotowana szarpana wieprzowina może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 22g białka, 8G tłuszczu i w sumie 332 kalorie. Za $1.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 8 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, ocet jabłkowy, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet jabłkowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Z Octem jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina, oraz Crispy Pork Carnitas (Meksykańska Wolno Gotowana Szarpana Wieprzowina).
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, paprykę, 1 łyżkę pieprzu, sól, chili w proszku i cayenne. Natrzyj pieczeń; przykryj i wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Ramię
Uncje Płynu świeżej Wody
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść pieczeń w 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Połącz ocet, bulion, sos barbecue, sos Worcestershire, płynny dym, w razie potrzeby i pozostały pieprz; polać pieczeń. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Wyjmij mięso z powolnej kuchenki; lekko ostudzić. Rozdrobnij mięso dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej. Za pomocą łyżki cedzakowej umieść 1/2 szklanki na każdej bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym