Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek
Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 15 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 20 centów za porcję. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka pomidorów śliwkowych, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. z łyżką wynik 50%, to danie jest dobre. Spróbuj Wolno gotowana fasolka szparagowa, pomidory i boczek, Wolno Gotowana Zielona Fasola, oraz Wolno gotowana Libańska zielona fasola i wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować i wymieszać boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek, zastrzegając kapie w patelni.
Dodać cebulę do kapieli; gotować i mieszać, aż będzie chrupiąca-miękka.
Dodać fasolę, bulion i pieprz; wymieszać. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 40 min.
Pomidory wymieszać; gotować na średnim ogniu 3 min. lub aż do przegrzania. Top z boczkiem.