Wolno Gotowana Brukselka

Wolno Gotowana Brukselka
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Wolno gotowane brukselka może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 25 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, masło, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brukselka z smażoną szałwią i miękkimi gotowanymi jajkami, Powolna Kuchenka Balsamiczna Brukselka, oraz Posiekana brukselka z wolno smażoną szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny na dużym ogniu na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj brukselkę i brązowy na całym potrząsając patelni często. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć brukselkę z patelni, zmniejszyć ogień do średniej wysokości i dodać masło do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać szalotki i saute na minutę lub
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
5
Dodać kiełki z powrotem, dodać bulion z kurczaka, przykryć, zmniejszyć ogień do średnio niskiego, i gotować przez 30 minut lub aż kiełki będą miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
KiełkiKiełki

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn