Wiśniowo-Estragonowa Sałatka z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, sól, wiśnie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać krakersy można śledzić to danie główne z Słynne ciasto dyniowe Libby jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cherry Estragon Chicken Salad Sandwich, Kurczak smażony z kozim serem w sosie wiśniowo-estragonowym, oraz Estragon! Sos sałatkowy miodowo-estragonowy.
Instrukcje
1
Sok i wiśnie zagotować w średnim rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 do 12 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
3
Wlać mieszaninę do dużej miski; wymieszać z kurczakiem i kolejnych 6 składników, rzucając do płaszcza. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.