Wiązki Warzyw
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka szparagów, koszerna sól i pieprz, fasolka szparagowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wiosenne Wiązki Warzyw, Wiązki warzyw z dipem Estragonowo-cytrusowym, oraz Wiązki Szynki.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu roztopić masło.
Dodaj gałązki tymianku i oregano, wraz z czosnkiem, wino, wywar z kurczaka, i sok z cytryny i skórki. Pozostawić do wrzenia, około 5 minut.
Podczas gotowania bulionu warstwę 2 wstążki cukinii pionowo.
Dodaj 2 fasolki szparagowe, 1 ćwiartkę squasha i 1 szparag poziomo.
Zwiń wstążkę cukinii, aby utworzyć wiązkę. Zrób to dla pozostałych składników.
Dodaj każdy pakiet delikatnie do patelni z bulionem.
Posypać solą i pieprzem. Gotować przez 3 do 4 minut, łyżki bulionu na każdym pakiecie.