Piec z pięcioma serami z Wisconsin może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 15 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawę, pietruszkę, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 40%. Spróbuj Wisconsin Mac and Cheese, wisconsin cheese chowder, oraz Wisconsin makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
Garnek
2
Dodaj makaron, i gotować do miękkości, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
3
Drenaż.
4
W dużej misce, wrzucić razem ser mozzarella, ser szwajcarski, parmezan i ser Provolone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Wyjąć około 1/2 szklanki do polewy i odstawić. W osobnej misce wymieszaj ser ricotta, kwaśną śmietanę i ciężką śmietanę. Doprawić natką pietruszki, włoską przyprawą i solą czosnkową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się stopi, około 10 minut, a następnie włączyć piekarnik do pieczenia. Dusić przez około 5 minut, aby brązowy górę.