Wisconsin Cheese Chowder
Wisconsin Cheese Chowder może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz olej, 1/4 qt. rosół z kurczaka, papryka i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj wisconsin cheese chowder, Wisconsin Mac and Cheese, oraz Wisconsin makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu.
Dodać kiełbasę i warzywa; gotować 8 do 10 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Ubić w mące i musztardzie do wymieszania.
Dodawać bulion stopniowo, mieszając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu; dusić na małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać 1/3 szklanki sera; gotować do całkowitego rozpuszczenia, ciągle mieszając. Powtórz z pozostałym serem, dodając w 2 oddzielnych partiach. (Nie pozwól, aby zupa się zagotowała.)