Wisconsin Cheese Chowder

Wisconsin Cheese Chowder
Wisconsin Cheese Chowder może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 52 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odbierz olej, 1/4 qt. rosół z kurczaka, papryka i kilka innych rzeczy, które można zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj wisconsin cheese chowder, Wisconsin Mac and Cheese, oraz Wisconsin makaron z serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać kiełbasę i warzywa; gotować 8 do 10 min. lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Ubić w mące i musztardzie do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Dodawać bulion stopniowo, mieszając aż do dobrze wymieszanego po każdym dodaniu; dusić na małym ogniu 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodać 1/3 szklanki sera; gotować do całkowitego rozpuszczenia, ciągle mieszając. Powtórz z pozostałym serem, dodając w 2 oddzielnych partiach. (Nie pozwól, aby zupa się zagotowała.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ChowderChowder
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn