Wiosenny Gulasz Warzywny

Wiosenny Gulasz Warzywny
Wiosenny gulasz warzywny może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 247 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz wywar z warzyw, skórkę z cytryny, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wiosenny Gulasz Warzywny, Wiosenny Gulasz Warzywny, oraz Wiosenny Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku z gotującą się osoloną wodą, gotować szparagi na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 4 protokół. Szparagi przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać fasolę żurawinową do wody i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Fasolę odcedzić i przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
Tymczasem w średnio emaliowanej, żeliwnej zapiekance podgrzej 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Dodaj szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ledwo przetargu, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6
Przenieść szalotki do miski ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Do zapiekanki dodać kolejne 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Dodać grzyby, doprawić solą, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż lekko rumiane i miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Przenieść grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
10
W zapiekance rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
11
Dodać rzepy i marchewki, doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
12
Dodaj 1 szklankę wywaru, przykryj i gotuj na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Dodaj kolejny 1/2 szklanki bulionu, przykryj i gotuj, aż rzepa i marchew będą miękkie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
14
Dodaj cukinię i 1/2 szklanki bulionu i gotuj na wolnym ogniu, aż cukinia będzie po prostu miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
15
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki bulionu do zapiekanki wraz ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i sałatą i gotuj, mieszając, aż sałata po prostu zwiędnie, o 20 sekund. Wymieszać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
16
Dodaj szparagi, fasolkę, szalotki i grzyby do gulaszu. Dusić krótko, aż do ogrzania przez, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
17
Dodać trybula i szczypiorek i podawać gulasz w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn