Wiosenny Gulasz Warzywny

Wiosenny Gulasz Warzywny
Wiosenny gulasz warzywny może być tylko zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 247 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz wywar z warzyw, skórkę z cytryny, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Wiosenny Gulasz Warzywny, Wiosenny Gulasz Warzywny, oraz Wiosenny Gulasz Warzywny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim garnku z gotującą się osoloną wodą, gotować szparagi na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 4 protokół. Szparagi przełożyć łyżką szczelinową do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać fasolę żurawinową do wody i dusić na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowaFasola żurawinowa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Fasolę odcedzić i przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Tymczasem w średnio emaliowanej, żeliwnej zapiekance podgrzej 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
5
Dodaj szalotki i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ledwo przetargu, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
6
Przenieść szalotki do miski ze szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Do zapiekanki dodać kolejne 1/2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
8
Dodać grzyby, doprawić solą, przykryć i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż lekko rumiane i miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Przenieść grzyby do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
W zapiekance rozgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
11
Dodać rzepy i marchewki, doprawić solą i gotować na umiarkowanym ogniu przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
12
Dodaj 1 szklankę wywaru, przykryj i gotuj na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
13
Dodaj kolejny 1/2 szklanki bulionu, przykryj i gotuj, aż rzepa i marchew będą miękkie, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
RzepaRzepa
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
14
Dodaj cukinię i 1/2 szklanki bulionu i gotuj na wolnym ogniu, aż cukinia będzie po prostu miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
15
Dodaj pozostałe 1/4 szklanki bulionu do zapiekanki wraz ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i sałatą i gotuj, mieszając, aż sałata po prostu zwiędnie, o 20 sekund. Wymieszać z crme frache.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
16
Dodaj szparagi, fasolkę, szalotki i grzyby do gulaszu. Dusić krótko, aż do ogrzania przez, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
17
Dodać trybula i szczypiorek i podawać gulasz w miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
TrybulaTrybula
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn