Wiosenne Wiązki Warzyw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wiosennych wiązek warzyw. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wiosna będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka papryki, papryki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wiązki Warzyw, Wiązki warzyw z dipem Estragonowo-cytrusowym, oraz Wiosenne Warzywa Minestrone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć oba końce cebuli; pokroić zielone wierzchołki na 7-in. długości. W małym rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać wierzch cebuli; gotować przez 1 minutę lub aż zmięknie.
Odcedzić i natychmiast umieścić cebulę w lodowatej wodzie.
Odcedzić i osuszyć. Białe porcje cebuli posiekać i odstawić.
Szparagi, paprykę i marchew podzielić na 12 wiązek. Na wierzch każdej gałązki tymianku. Zawiąż każdą wiązkę blanszowaną cebulą.
Na dużej patelni połączyć wino, posiekaną cebulę i wiązki warzyw. Doprowadzić do wrzenia. Gotować, odsłonięte, przez 5-7 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a płyn zmniejszy się o dwie trzecie.
Ostrożnie wyjąć wiązki łyżką szczelinową na talerz do serwowania.
Dodać masło do patelni, gotować i mieszać, aż się stopi.