Wiosenne Roladki z kurczaka z cytrynowym sosem Dijon Pan

Wiosenne Roladki z kurczaka z cytrynowym sosem Dijon Pan
Przepis na wiosenne Roll-upy z kurczaka z cytrynowym sosem Dijon Pan można zrobić w około 30 minut. Ten hor d ' oeuvre ma 309 kalorii, 26g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,25 USD za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś skórkę z cytryny, oliwę z oliwek, prosciutto cotto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Hot Ham & Swiss Roll-up z sosem Dijon, Arkusz Pan cytryna rozmaryn Dijon Kurczak z sosem bogini feta, oraz Roladki z kurczaka z sosem wiśniowym.

Instrukcje

1
Przekrój piersi z kurczaka na pół, oddzielając je poziomo na 2 kotlety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
2
Umieść każdy przekrojony na pół kotlet w osobnej plastikowej torbie do przechowywania zamrażarki (z suwakiem).
3
Dodaj łyżkę wody do każdej torby i wbij w kotlety o grubości 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Ułóż 4 kotlety na powierzchni roboczej. Dopraw kotlety solą i pieprzem z boku do góry. Przykryj każdy kawałek kurczaka 1 plasterkiem sera i 1 plasterkiem szynki. Zaczynając od 1 strony piersi, umieść mały pakiet 3 włóczni szparagów. Owiń i zwiń kurczaka wokół szparagów. Umyć ręce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
5
Podgrzej około 1 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, obrót patelni, na patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Gdy jest gorący, za pomocą szczypiec, dodaj roladki z kurczaka na patelnię szwem do dołu. Dopraw roll-upy solą i pieprzem. Przykryj patelnię luźno folią aluminiową i gotuj 4 do 5 minut, Odwróć rolki i gotuj i inne 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie PlasterkiDuża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6
Wyjmij ugotowane roladki na talerz do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Dodaj 2 łyżki masła i 2 łyżki mąki dodaj wywar z kurczaka i musztardę Dijon, zeskrobując wszelkie krople z dna patelni i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Zdjąć z ognia, dodać skórkę z cytryny, sok z cytryny i natkę pietruszki i łyżką nad kurczakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Jeden z niewielu Vintage Cavas wyprodukowanych w Hiszpanii. Dama jest pełna, ale jasna i rześka. Osiedle Naverán produkuje wysokiej jakości Cavas od 1901 roku. Wszystkie wykonane tu Cavas pochodzą z winnic będących własnością i kontrolowanych przez posiadłość. Dama jest fermentowana w butelce (a la méthode champenoise) i starzona w osadzie przez 24 miesiące.Caves Naveran to producent najwyższej jakości Cava, który wykorzystuje winogrona uprawiane na terenie posiadłości. Naveran Dama to arcydzieło Cava, połączenie Chardonnay, które nadaje Wino i objętość, oraz Parellada, która nadaje pikantny, jasny charakter, który przecina maślaną okrągłość Chardonnay. Miłośnicy szampana będą cieszyć się tym śródziemnomorskim "Farmer' s fizz " z ostrygami, surowym tuńczykiem i sushi. Jego świeża kwasowość uzupełnia również desery owocowe, zwłaszcza brzoskwinie i pokrojone pomarańcze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn