Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym

Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier groszek, sól i pieprz, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj wiosenna sałatka z rzodkiewką i sosem z kopru jogurtowego, Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Cytrynowo-Koperkowym, oraz Sałatka nordycka z wędzonym łososiem i sosem cytrynowo-koperkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając zapasu zamiast wody i pomijając sól i masło. Odstawić po zakończeniu.2 W międzyczasie posiekaj warzywa i przynieś rondel 3/4 pełen wody do zagotowania.
Dodać fasolkę szparagową i groszek śnieżny i blanszować przez około 4-5 minut lub do pożądanej kruchości.
Wyjąć łyżką szczelinową i ostudzić.3
Dodaj szparagi do zarezerwowanej wody w rondlu i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut lub do pożądanej kruchości.
Odcedzić i ostudzić z innymi warzywami.4 w dużej misce Wisk razem sok z cytryny, oliwa z oliwek, koperek, czosnek, sól i pieprz.5
Dodać ryż i warzywa i wrzucić.6
W razie potrzeby udekoruj gałązkami koperku i klinami cytryny.