Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym

Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym
Wiosenna Sałatka ryżowa z sosem cytrynowo-koperkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 262 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier groszek, sól i pieprz, bulion warzywny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj wiosenna sałatka z rzodkiewką i sosem z kopru jogurtowego, Sałatka Z Łososia I Ziemniaków Z Sosem Cytrynowo-Koperkowym, oraz Sałatka nordycka z wędzonym łososiem i sosem cytrynowo-koperkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając zapasu zamiast wody i pomijając sól i masło. Odstawić po zakończeniu.2 W międzyczasie posiekaj warzywa i przynieś rondel 3/4 pełen wody do zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać fasolkę szparagową i groszek śnieżny i blanszować przez około 4-5 minut lub do pożądanej kruchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Wyjąć łyżką szczelinową i ostudzić.3
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Dodaj szparagi do zarezerwowanej wody w rondlu i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 10 minut lub do pożądanej kruchości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
5
Odcedzić i ostudzić z innymi warzywami.4 w dużej misce Wisk razem sok z cytryny, oliwa z oliwek, koperek, czosnek, sól i pieprz.5
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać ryż i warzywa i wrzucić.6
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Groszek Goya®Groszek Goya®
7
W razie potrzeby udekoruj gałązkami koperku i klinami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn