Wilgotny pieczony cały czerwony Lucjan z pomidorami, bazylią i Oregano
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Wilgotne pieczone cały czerwony Snapper z pomidorami, bazylią i Oregano może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 6,02 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 504 kalorie, 62g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Mieszanka snapper, oliwa z oliwek, cytryna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lucjan z pieczonymi pomidorami winogronowymi, czosnkiem i bazylią, Sola z bazylią, pomidorami i Oregano, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Stuff and cook the snapper: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Jeśli płetwy są nadal na rybach, użyj nożyczek kuchennych, aby je odciąć (po prostu rozpadają się po ugotowaniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Snapper
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Posyp zarówno wnętrze, jak i zewnętrzną stronę ryby solą i pieprzem. Wypchaj jamę 1/4 łyżeczki pokruszonej czerwonej papryki, całych liści bazylii, gałązek oregano, czosnku i plasterków cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Skórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Za pomocą bardzo dużej (14-calowy) saute patelni lub małej patelni do pieczenia (piekarnik Bezpieczny) ogrzać około 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu aż do palenia.
Dodaj rybę i gotować, aż dobrze rumiane z jednej strony, 3 do 4 protokół. Odwróć rybę-użyj dużej szpatułki i chwyć ogon, jeśli nie jest zbyt gorący-i gotuj z drugiej strony, aż dobrze się zarumienią, o 2 protokół. Wyjmij rybę z patelni i użyj waty papierowych ręczników, aby wytrzeć patelnię z oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Dodaj kolejną łyżkę oliwy z oliwek na patelnię, szczypta płatków czerwonej papryki, pomidory, ziemniaki, posiekane oregano i szczypta soli i gotować, aż pomidory zaczną tracić część swojego płynu, o 3 protokół. Odstawić rybę na patelnię, układając ją na wierzchu warzyw i skropić łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać bulion z kurczaka na patelnię i wycisnąć pozostałą połowę cytryny do sosu na patelni. Gotować na piecu innym 3 do 4 protokół, fastrygowanie ryby z sosem i przenoszenie niektórych pomidorów i ziemniaków na patelni na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skórki Z Cytryny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Zakończ gotowanie ryby w piekarniku bezpieczna patelnia w piekarniku 18 do 19 minut. (Aby sprawdzić donessness, popchnąć głowę w dół delikatnie w obszarze między nosem a czubkiem głowy; gdy głowa łatwo oddala się od tyłu szyi, jest gotowa.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Wyjmij rybę z piekarnika i ostrożnie przenieś ją na boczny talerz, wlewając płyn do jamy z powrotem do patelni i utrzymuj rybę w cieple. Powrót patelni do pieca na średnim ogniu i gotować sos i warzywa na minutę lub dwie, aby skoncentrować smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.