Wilgotne Pieczone Ryby

Wilgotne Pieczone Ryby
Jeśli masz około 30 minut aby spędzić w kuchni, wilgotne pieczone ryby mogą być spektakularne bezglutenowe i pescatarian przepis do wypróbowania. Za 3,04 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 31g białka, 28g tłuszczu i w sumie 448 kalorii. Ten przepis służy 2. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką pieprz, filety z suma, skondensowany krem z zupy cebulowej i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Wilgotny Pieczony Łosoś, Wilgotny Pieczony Kurczak, oraz Super wilgotny Kurczak z grilla pieczony w piekarniku są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W płytkiej misce połącz zupę i mleko; zanurz filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Miejsce w 11. x 7-w. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Posyp pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
4
Połącz masło i sok z cytryny; skrop filety. Na wierzch z chipsami ziemniaczanymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy ZiemniaczaneChipsy Ziemniaczane
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 17-20 minut lub do momentu, gdy ryba łatwo się łuszczy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino Onehope Pinot Noir z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Wino Onehope Pinot Noir
Wino Onehope Pinot Noir
Rob Mondavi Jr. ręcznie wykonał ten Pinot Noir z wybranych winnic w Napa, Sonoma i na środkowym wybrzeżu. Nasz California Pinot Noir prezentuje delikatność winogron, umożliwiając wydłużony okres dojrzewania winorośli. Zapewni to łagodne podejście i intrygującą intensywność smaków truskawkowych i daktylowych. Starzone w amerykańskim Dębie dopełniają odczucie w ustach, wprowadzając strukturę garbników i przyprawione, ale bujne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia17
Magazyn