Wilgotne pieczone kotlety schabowe panierowane w sosie pieczarkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać wilgotne pieczone panierowane kotlety wieprzowe w sosie grzybowym spróbować. Jedna porcja zawiera 609 kalorii, 46g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 3,03 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka jaj, grzyby, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wilgotne pieczone kotlety schabowe panierowane w sosie pieczarkowym, Kotlet Schabowy Panierowany Z Sosem Śmietanowo-Koperkowym, oraz Soboty z Rachael Ray - panierowane kotlety schabowe z szałwiowym sosem śmietanowym.
Kotlety schabowe świetnie komponują się z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.