Wilgotne Hamburgery Z Indyka
Wilgotne hamburgery z indyka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 32G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz mielonego indyka, czosnek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej tanie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Podobne przepisy to Wilgotne Hamburgery Z Indyka, Jak zrobić wilgotne mielone hamburgery z kurczaka, oraz Wilgotne i pyszne grillowane dobrze zrobione bekon ser hamburgery.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na małej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę w gorącym oleju do miękkości i lekko rumiane, o 15 protokół; przenieść do dużej miski.
Wymieszaj bułkę tartą, sos Worcestershire, musztarda Dijon, czosnek, przyprawa do drobiu, musztarda mielona, pieprz i sól z cebulą. Rozbić indyka na małe kawałki do miski; wymieszać z mieszaniną okruchów chleba, aż równomiernie połączone. Kształt mieszaniny indyka na 12 pasztecików; owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 20 protokół.
Płaszcz nonstick patelni z gotowania sprayu; ciepła na średnim ogniu.
Gotować paszteciki na gorącej patelni, aż nie będzie już różowy w środku, a soki biegną jasne, 4 do 5 minut na stronę. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytywać co najmniej 165 stopni F (74 stopni C).