Wilgotne Ciasto Marchewkowe

Wilgotne Ciasto Marchewkowe
Wilgotne ciasto marchewkowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 355 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz banana, pomarańczę, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest dobre. Spróbuj Wilgotne Ciasto Marchewkowe, Najlepsze W Historii Wilgotne Ciasto Marchewkowe, oraz Najlepsze Wilgotne Ciasto Marchewkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180C / 177° / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Lekko nasmarować 2LB Bochenek cyny lub cyny wyboru.
3
Mąkę, proszek do pieczenia i przyprawy przesiać do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Margarynę roztopić na patelni, dodać cukier i mieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Zrobić dobrze w mieszaninie mąki, a następnie dodać margarynę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Wymieszać z pasternakiem, skórką bananową i pomarańczową oraz sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
7
Łyżka mieszanki do przygotowanej puszki i wyrównać górę z tyłu łyżki.
8
Piec przez 45-50 minut, aż szaszłyk włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. pozostawić do ostygnięcia przed wyjęciem z puszki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
(opcjonalnie) do polewy ubić razem serek, cukier puder, sok pomarańczowy i paski skórki pomarańczowej, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
10
Polewę równomiernie rozprowadzić na cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem na ciasto marchewkowe. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeWielkanoc
Magazyn