Wilgotne Babeczki Czekoladowe
Wilgotne babeczki czekoladowe wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 120 i kosztuje 10 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Sprawdza się jako deser w bardzo przystępnej cenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka papierowych kubków do pieczenia, niemiecka Mieszanka ciasta czekoladowego, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 7%. Spróbuj Wilgotne Babeczki Czekoladowe, Wilgotne babeczki z polewą czekoladową, oraz Wilgotne Czekoladowe Bananowe Babeczki Pełnoziarniste dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat pierwszych 5 składników z małą prędkością z mikserem elektrycznym tylko do suchych składników są zwilżone. Zwiększ prędkość do średniej i pokonaj 1 do 2 minut lub do gładkości, zatrzymując się, aby zeskrobać miskę w razie potrzeby.
Umieść papierowe kubki do pieczenia w patelniach na muffinki i pokryj je sprayem do gotowania; ciasto łyżką do kubków do pieczenia, wypełniając dwie trzecie pełne.
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków z drutu i pozostawić do całkowitego ostygnięcia (około 1 godziny).
Babeczki czekoladowo-miętowe: przygotuj wilgotne babeczki czekoladowe zgodnie z zaleceniami. Przygotować masło czekoladowe zgodnie z zaleceniami, mieszając w 1/4 szklanki drobno posiekane cienkie crme de menthe czekoladowe miętówki.
Babeczki posmarować kremem czekoladowym.
Udekoruj ogolonymi lub posiekanymi cienkimi crme de menthe czekoladowe miętówki, w razie potrzeby.
Uwaga: Tylko w celach testowych użyliśmy Andes Thins: Crme de Menthe.