Wildtree Czekoladowe Babeczki Z Awokado (Wegańskie)
Wildtree czekoladowe babeczki z awokado (wegańskie) może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 309 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.2 za porcję. Mieszanka ekstraktu waniliowego, sody oczyszczonej, naturalnego oleju z pestek winogron wildtree i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 87 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegańskie Ciasto Czekoladowe Z Awokado, Wegańskie Czekoladowe Ciasteczka Z Awokado, oraz Easy Vegan Chocolate Awokado Budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia A 12 filiżanek Muffin puszka z papierowymi kubkami muffin lub po prostu tłuszcz i kurz z cocoa.In duża miska miska, wymieszać mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.Przecier z awokado w robocie kuchennym, aż będzie gładki.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Naturalna Mieszanka Do Ciast
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodaj syrop klonowy, mleko, olej i wanilię, i proces aż kremowy. Wymieszać mieszaninę awokado do mieszaniny mąki. Wymieszać w czekoladzie.Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin i piec na środkowej półce przez 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania