Wild Rice Pumpkin Yum Bars

Wild Rice Pumpkin Yum Bars
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Dziki ryż dynia Yum bary może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 19 porcji z 243 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, sodę oczyszczoną, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 38%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Dynia Nadziewana Dzikim Ryżem, Sałatka Z Pieczonej Dyni I Dzikiego Ryżu, oraz Zbierz sałatkę z dzikiego ryżu z dyni Vinaigrette.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj jedną patelnię do pieczenia 10x15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać olej, jajka i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dodać dynię i dziki ryż; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
DyniaDynia
4
Mąkę przesiać razem, Proszek do pieczenia, soda oczyszczona, cynamon, gałka muszkatołowa, goździki i imbir; dodać do mokrych składników i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
ImbirImbir
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Wlać na przygotowaną patelnię do pieczenia i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje19
Ocena Zdrowia3
Magazyn