Wietnamski Sos Do Zanurzania

Wietnamski Sos Do Zanurzania
Wietnamski sos do zanurzania może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $5.84 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 526 kalorii, 13g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Mieszanka wody, czosnek w proszku, pieprz chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to drogie przepis dla fanów wietnamskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Spróbuj Wietnamski Sos Do Zanurzania, Wietnamski Sos Do Zanurzania Przepis, oraz Wietnamski SOS Zanurzeniowy (Nuoc Cham) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć sos rybny, ocet ryżowy, woda, cukier, czosnek w proszku i pieprz chile. Mieszać do rozpuszczenia cukru. Smak, aby upewnić się, że słodkie, kwaśne, słone i pikantne smaki są zrównoważone i dostosować w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Sos RybnySos Rybny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać do butelek i zamknąć pokrywkami.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia15
Magazyn