Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną

Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną
Wietnamska zupa ryżowa z wołowiną może być tylko Wietnamski przepis, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $5.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 26 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz makaron, cebulę, tajską Bazyl i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wietnamska zupa wołowo-makaronowa z azjatycką zielenią, dobrze wietnamska / japońska, Wietnamska Sałatka z wołowiną i makaronem ryżowym, oraz Wietnamska duszona wołowina na sałatce z makaronem ryżowym.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w średniej wielkości garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać cebulę i smażyć przez 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj czosnek, imbir, skórkę z limonki i 1 łyżkę sosu rybnego. Gotować, aż warzywa będą miękkie, o 4 Więcej minut. Wymieszać bulion z kurczaka, bulion wołowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia.Wymieszać z sosem sojowym, cukrem, anyżem, goździkami i pozostałym sosem rybnym. Przykryć, zmniejszyć do delikatnego dusić i gotować, aż smaki się mieszają, o 15 protokół. Odcedzić przez drobny sitko siatkowe. Bulion można przygotować na jeden dzień wcześniej i schłodzić do czasu potrzebnego.Do makaronu, mięsa i
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sos RybnySos Rybny
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Cytryna, Skórka świeżo StartaCytryna, Skórka świeżo Starta
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Przybranie: makaron ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5
Makaron odsączyć i porcję między miseczkami. Ułóż bazylia, kolendra, kliny limonki i zieloną cebulę na talerzu.Powrót napięty bulion do czystego rondla, doprowadzić do krótkiego wrzenia, a następnie usunąć z ognia. Wymieszać z wołowiną, grzybami i groszkiem śnieżnym i odstawić na 2-3 minuty. Kadzi zupę na górze przygotowanych misek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Klin WapiennyKlin Wapienny
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
6
Podawać natychmiast, przechodząc ozdoby wokół stołu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn