Wieprzowina z winogronami i estragonem
Wieprzowina z winogronami i estragonem jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś schabowe kotlety, cukier, winogrona i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Kurczak estragonowy z winogronami i Linguine, Pieczony kurczak z winogronami, kasztanami i masłem estragonowym, oraz Sałatka Farro z winogronami, kozim serem i winegretem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na bardzo dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek, aż się połysk. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem i dodać kotlety na patelni. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane i prawie gotowane przez, o 6 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na półmisek, przykryć luźno i ogrzać.
Dodaj winogrona na patelni i gotować, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Dodać szalotki i cukier i gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, o 1 minutę.
Dodać ocet i gotować, aż prawie odparował, o 1 minutę.
Dodać wino i gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Dodać bulion i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Powrót wieprzowiny i wszelkie soki na patelni i gotować na wolnym ogniu, aż kotlety są po prostu gotowane, o 2 protokół.
Przełożyć wieprzowinę na talerze. Gotować sos, aż gęsty i błyszczący, o 2 protokół. Wymieszać z estragonem i polać sosem wieprzowym.