Wieprzowina z jabłkami i cebulą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Wieprzowina z jabłkami i cebulą może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 384 kalorie, 37g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cebuli, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z jabłkami i cebulą, Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą, oraz Kotlet schabowy z jabłkami i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać obie strony kotletów solą i pieprzem.
Umieścić holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj 3 kotlety; gotować 4 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Usuń kotlety z patelni. Powtórz procedurę z pozostałymi kotletami.
Zdjąć kotlety z patelni; odstawić.
Rozgrzać olej na patelni.
Dodać cebulę, i gotować 8 minut lub aż złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj wino i gotuj 1 minutę. Powrót kotlety na patelnię, zagnieżdżając je w mieszaninie cebuli. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich. Przykryć i gotować 15 minut.
Dodaj jabłka do patelni. Przykryć i gotować 25 minut lub aż kotlety będą miękkie.
Usuń kotlety z patelni; utrzymuj ciepło. Zwiększyć ciepło i doprowadzić mieszaninę jabłek do wrzenia i gotować 10 minut lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać z sokiem z cytryny.
Kotlety podawać z mieszanką jabłkową.
W razie potrzeby posypać natką pietruszki.